Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έργο του Edgar Allan Poe έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του Midnight Mass

*
Ο Mike Flanagan, δημιουργός του Midnight Mass, θα μεταφέρει τη σύντομη ιστορία του Edgar Allan Poe, The Fall of the House of Usher στο Netflix. Το δημοφιλές short story θα μεταφερθεί ως μίνι σειρά. Δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Το The Fall of the House of Usher περιγράφει την ιστορία δύο αδελφών, μέσω της περιγραφής ενός ανώνυμου αφηγητή. Κατά την αφήγηση, βλέπουμε την κάποτε σημαντική οικογένεια των αδελφών να εξαφανίζεται με ανατριχιαστικό τρόπο. Καθώς η ιστορία του Poe είναι πολύ μικρή, υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθούν επιπλέον στοιχεία απο την ομάδα του Flanagan. Ο στόχος τους είναι να το μεταφέρουν σε 8 επεισόδια.


Ο Mike Flanagan έχει σκηνοθετήσει και άλλες σειρές και ταινίες για το Netflix. Τέτοιες είναι το The Haunting of Hill House, το The Haunting of Bly Manor, το Gerald’s Game, το Hush και το Midnight Mass. Πριν ξεκινήσει το The Fall of the House of Usher, θα ολοκληρώσει τη σειρά The Midnight Club η οποία αναμένεται να έρθει στο Netflix το 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*