Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται animated τηλεοπτική σειρά για το Final Fantasy 9

*
Το Final Fantasy 9 έρχεται να προστεθεί στα παιχνίδια που θα μεταφερθούν και στην τηλεόραση και μάλιστα σε μορφή animated τηλεοπτικής σειράς. Την δημιουργία της έχει αναλάβει η γαλλική Cyber Group Studios μαζί με την Square Enix και στόχος των δύο πλευρών είναι να ξεκινήσει η παραγωγή στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022. Ο CEO της Cyber Group, Pierrer Sissmann, δήλωσε πως η σειρά θα είναι αρκετά οικεία σε όσους γνωρίζουν το game, αλλά σίγουρα δεν θα φανεί ξένη σε όσους δεν έχουν παίξει τη σχετική παραγωγή. To target group της σειράς θα είναι παιδιά ηλικίας 8-13 ετών και προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί ο αριθμός των επεισοδίων που θα παραχθεί, αλλά ούτε και η διάρκειά τους. Η ιστορία του παιχνιδιού αφορά έναν κλέφτη που απαγάγει μια πριγκίπισσα και συνεργάζονται μετά για να σώσουν το βασίλειό της από διαβολικές δυνάμεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*