Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ακόμα ένα remake του Scarface

Το όνομα Scarface έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ψήφισε την πρώτη παραγωγή του 1932 και το γνωστό remake του 1983, ως την 6η και 10η καλύτερη ταινία αντίστοιχα του είδους (gangster). Ήδη γνωρίζαμε ότι η Universal ήθελε να προχωρήσει σε ένα reboot, όμως δεν είχε δώσει μέχρι σήμερα το πράσινο φως. Επίσης σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο σεναριογράφος Jonathan Herman (Straight Outta Compton) θα βοηθήσει στη δημιουργία του σεναρίου, ενώ η υπόθεση θα ακολουθεί έναν νεαρό Μεξικανό έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος, όπως συνηθίζεται στο franchise, κυνηγάει το αμερικανικό όνειρο με στόχο να χτίσει την δική του αυτοκρατορία.



Αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*