Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται επεισόδιο με πολλαπλά endings στο Black Mirror

*
Η δημοφιλής σειρά του Netflix Black Mirror επιστρέφει τελικά εντός του 2018 με τον πέμπτο κύκλο της, με την πρεμιέρα να αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά μάλιστα οι οπαδοί του show θα έχουν την ευκαιρία αλληλεπίδρασης με την αγαπημένη τους σειρά αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας, θα υπάρχει ένα interactive επεισόδιο με πάνω από ένα τέλος. Ο Jim Eko, chief operating officer της Eko που παράγει interactive shows σχολιάζει σχετικά πως είναι η σωστή ώρα για την interactive τηλεόραση στο mainstream κοινό. Εκτός πάντως του interactive επεισοδίου, το Netflix θα αναπτύξει μια σειρά από special επεισόδια – ταινίες Black Mirror, κάτι που σημαίνει πως το franchise κρύβει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*