Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η πρώτη ελληνική 3D animated ταινία μεγάλου μήκους «Ο Καραγκιόζης - The Movie» (trailer)

*
Ο αγαπημένος μας ήρωας Καραγκιόζης έρχεται στην μεγάλη οθόνη στην πρώτη ελληνική ταινία 3D animation μεγάλου μήκους. Πολυμήχανος και ετοιμόλογος,  o Καραγκιόζης και οι φίλοι του μπλέκουν σε περιπέτειες μέσα σε ένα νέο, πολύχρωμο, ζωντανό περιβάλλον γεμάτο μουσική και τραγούδι. Μια ταινία της White Fox με τον ‘Aθω Δανέλλη και συμπαραγωγό την Cosmote TV. H σκηνοθεσία είναι του Άκη Καρά και της Aικατερίνης  Παπαγεωργίου ενώ την παραγωγή υπογράφει  η Αναστασία Μάνου.  Στα τραγούδια ακούγονται εκτός από τον Άθω Δανέλλη, ο Γιάννης Νιάρχος, η Έλενα Μαραγκού και άλλοι.  Ο νέος κόσμος του Καραγκιόζη και της παρέας του είναι πρωτοποριακός και συνάμα έχει σημείο αναφοράς την Ήπειρο της εποχής του 1800, όπου και για πρώτη φορά εμφανίζεται στον ελλαδικό χώρο. Από εκεί  αντλήθηκε η έμπνευση για το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, για τις ενδυμασίες και το σπιτικό του δημοφιλούς ήρωα της λαϊκής παράδοσης. Δείτε το πρώτο trailer στη συνέχεια!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*