Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων με θέμα τον Sonic

*
Κατά τη διάρκεια του Gotta Go Fast: The Official Sonic the Hedgehog Panel στο πλαίσιο του SXSW, η Sega ανακοίνωσε μια μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων, με την ονομασία Sonic Mania Adventures. Η σειρά θα αποτελείται από πέντε επεισόδια τα οποία θα προβληθούν δωρεάν μέσω YouTube. Το πρώτο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και από εκεί και πέρα θα προβάλεται ένα ανά μήνα, μέχρι και τον Αύγουστο. Την παραγωγή έχει αναλάβει η ομάδα που δημιούργησε την εισαγωγή του Sonic Mania και το soundtrack ο συνθέτης του παιχνιδιού Tee Lopez. Εννοείται πως πρωταγωνιστής θα είναι ο Sonic και στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Miles ‘Tails’ Prower και Knuckles the Echidna. Δεν θα υπάρχουν διάλογοι και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το Sonic Mania Adventures.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*