Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέα ταινία Superman με επιρροές από τα original comics

*
Update: Ο Michael B. Jordan διέψευσε τις φήμες, ωστόσο οι σκέψεις για μια ταινία με πρωταγωνιστή μαύρο Superman παραμένουν.

Original Story: Νέες πληροφορίες για την επόμενη ταινία Superman είδαν το φως της δημοσιότητας. Η Warner Bros. φαίνεται λοιπόν πως ετοιμάζει μια νέα ταινία για τον γνωστό υπερήρωα, όπου και θα λαμβάνει χώρα σε ένα ξεχωριστό σύμπαν που θα διαχωρίζεται από τα πρόσφατα blockbusters. Η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη, ενώ και τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα στο επίπεδο του καστ και του πρωταγωνιστή, όπου και ακούγεται έντονα το όνομα του Michael B. Jordan. Το σενάριο ετοιμάζεται από τον Ta-Nehisi Coates και θα περιστρέφεται γύφω από τον Kal-El που ξεκινάει από τον πλανήτη Krypton για να καταλήξει στη Γη. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα πάντως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*