Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ντοκιμαντέρ με θέμα τον Michael Jordan στο Netflix

*
ESPN Films και Netflix ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να συνεργαστούν για την παραγωγή του The Last Dance, ενός ντοκυμαντέρ που θα αποτελείται από πολλά μέρη και θα επικεντρώνεται σε μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του αθλητισμού, τον Michael Jordan. To ντοκυμαντέρ θα αποτελείται από αδημοσίευτο υλικό από το τελευταίο πρωτάθλημα των Chicago Bulls την περίοδο 1997- 1998.  Εκτός από το Michael Jordan θα εμφανίζονται και άλλα βασικά στελέχη της τότε ομάδας, όπως και αστέρες της εποχής από το χώρο του μπάσκετ. Η ανθολογία θα εξετάζει την ταυτόχρονη άνοδο του Jordan και του NBA τη δεκαετία του '90. Τη σκηνοθεσία του The Last Dance έχει αναλάβει ο Jason Hehir (The Fab Five, The ’85 Bears, Andre the Giant), που το 2009 ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy με το επίσης ντοκυμαντέρ Jose Canseco: Last Shot.  Την παραγωγή θα επιμεληθεί ο Mike Tollin της Mandalay Sports Media και η πρεμιέρα του The Last Dance θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*