Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σειρά Nightbreed από το Syfy

*
Σύμφωνα με το Deadline, το Syfy ετοιμάζει ένα reboot της ταινίας Nightbreed, αυτή τη φορά σε μορφή σειράς. Η ταινία κυκλοφόρησε το 1990 και ήταν βασισμένη στη νουβέλα τρόμου του Clive Barker, Cabal. Ο Baker σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο της ταινίας, όμως το κοινό δεν τη υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Η νέα σειρά γράφεται από τον Josh Stolberg, ο οποίος επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ των φυλών του Nightbreed, δηλαδή τους ανθρώπους και τα τέρατα. Η ιστορία του Nightbreed ακολουθεί μια ομάδα πλασμάτων, που στην ουσία είναι μισοί άνθρωποι και μισοί τέρατα, που προσπαθούν να βρουν ένα νέο καταφύγιο, αφού το προηγούμενο που είχαν καταστράφηκε. Μαζί τους βρίσκεται και ένας νέος, που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μεταφυσική του κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ανταπεξέλθει με τη θλίψη και το μυστήριο γύρω από το θάνατο της αγαπημένης του. Ο Baker θα είναι μέρος της ομάδας παραγωγής της σειράς, μαζί με τους James G. Robinson, David Robinson, Barbara Wall και Mark Miller.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*