Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σειρά για την Batwoman

*
Μια σειρά για την Batwoman, γνωστή και ως Katherine “Kate” Kane, αναμένεται να κάνει προστεθεί στο ρόστερ του δικτύου CW από το 2019 και ύστερα. Είναι ήδη γνωστό πως η Batwoman, σαν χαρακτήρας, θα είναι παρούσα στο crossover μεταξύ Arrow, DC’s Legends of Tomorrow, Supergirl και The Flash στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, με το CW να αποκαλύπτει πως έτσι θα τεθούν τα θεμέλια για μια νέα standalone σειρά. Της σειράς θα επιμεληθεί η Carline Dries, η οποία έχει δουλέψει για το The Vampire Diaries. Η Batwoman έχει ήδη συνδεθεί με την Margaret “Maggie” Sawyer του Arrow-verse, η οποία έχει εμφανιστεί σε επεισόδια του Supergirl και αποτελεί μακροχρόνιο ταίρι της Kane. Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει το ίδιο το CW για την σειρά της Batwoman, πρόκειται για μια σούπερ ήρωα με πάθος για δικαιοσύνη που θα χρειαστεί να ξεπεράσει τους προσωπικούς της δαίμονες πριν αγκαλιάσει τον ρόλο της ελπίδας του Gotham. Για την ώρα δεν υπάρχει ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς, οπότε δεν θα πρέπει να την περιμένουμε πριν από το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*