Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στη μικρή οθόνη η τριλογία βιβλίων His Dark Materials

Το His Dark Materials είναι μια τριλογία βιβλίων (γνωστή και ως «Η τριλογία του κόσμου»)  από τον Βρετανό συγγραφέα φαντασίας Phillip Pullman. Ίσως είναι περισσότερο γνωστή με το τίτλο του πρώτου βιβλίου The Golden Compass (Κεχριμπαρένιο Τηλεσκόπιο). Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Variety οι New Line Cinema, Bad Wolf και BBC θα συνεργαστούν για να φέρουν την σειρά λογοτεχνικών βιβλίων στη μικρή οθόνη. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη προσαρμογή της σειράς, καθώς, εκτός από τη μεταφορά της στο ράδιο και στο θέατρο, έκανε την εμφάνιση της και στον κινηματογράφο (το 2007) με τίτλο The Golden Compass (Το Αστέρι του Βορρά) με τον Ian McKellan να «δανείζει» τη φωνή του σε μια πολική αρκούδα με τραγικό παρελθόν. Στην ίδια ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Nicole Kidman, Daniel Craig και η Dakota Blue Richards στο ρόλο της Lyra.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το “His Dark Materials” έχει εκδοθεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες και έχει πουλήσει παγκοσμίως σχεδόν 17.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως αναφέρει το Variety, η τηλεοπτική σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα βασίζεται και στα τρία βιβλία, ενώ, τέλος, την παραγωγή έχει αναλάβει ο Phillip Pullman μαζί με στελέχη από τις Bad Wolf, New Line και Scholastic press.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*