Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις 30 Οκτωβρίου η δεύτερη σεζόν του The Mandalorian

*
Η Disney ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πως το The Mandalorian θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στις 30 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση δείχνει πως τα επεισόδια της σειράς θα βγαίνουν σε εβδομαδιαία βάση, όπως αυτά της πρώτης σεζόν. Δυστυχώς δεν έχουμε trailer για την νέα σεζόν ακόμη, ωστόσο με την ανακοίνωση της πρεμιέρας, σίγουρα θα δούμε κάποιο στις επόμενες ημέρες.

Η επιστροφή του Mandalorian σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλο show που επιστρέφει στην συνδρομητική υπηρεσία μετά από μήνες, καθώς άλλα μεγάλα projects, όπως το Marvel's The Falcon and the Winter Soldier καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας.


Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έρχεται ως κάποια μεγάλη έκπληξη. Ο CEO της Disney Bob Chapek μήνες πριν επιβεβαίωσε πως λόγο της δουλειάς εξ' αποστάσεως, το The Mandalorian θα ερχόταν κανονικά τον Οκτώβριο. Τέλος, η Disney έχει αρκετά πλάνα για μελλοντικά Star Wars projects, όπως ένα show βασισμένο στην ζωή του Cassian Andor (Rogue One) καθώς και μια σειρά στην ζωή του πολυαγαπητού Obi-Wan Kenobi.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*