Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Disney Plus το Star Wars: The Bad Batch, spinoff του The Clone Wars

*
Πριν ακόμα κυκλοφορήσει η έβδομη σεζον του The Clone Wars, υπήρχαν φήμες πως ακόμη μια σειρά animated Star Wars ήταν στα σκαριά. Αυτό ερχεται να επιβεβαιώσει ο δημιουργός Dave Filoni, καθώς ο ίδιος εργάζεται στο Star Wars: The Bad Batch, το οποίο αποτελεί spin-off της τελευταίας σεζόν του Clone Wars.

Σύμφωνα με πηγές, η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες των έμπειρων και πειραματικών κλώνων της Bad Batch σε έναν γαλαξία που συνεχώς αλλάζει λόγω των Clone Wars. Τα μέλη της ομάδας αυτής είναι κλώνοι οι οποίοι διαφέρουν γενετικά από τα υπόλοιπα αδέρφια του Clone Army και καθένα από αυτά έχει κάποιο συγκεκριμένο skill. Σε μια εποχή μετά τους Clone Wars, αναλαμβάνουν διάφορες αποστολές για να βρουν ένα νέο σκοπό στην ζωή τους.


Το Star Wars: The Bad Batch αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στην συνδρομητική υπηρεσία Disney Plus μέσα στο 2021. Επιπλέον, η δεύτερη σεζόν του Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*