Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Netflix η νέα σειρά για το Spotify το 2022

*
Το Netflix έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα social media και τις διάφορες πλατφόρμες και η νέα του σειρά που θα βασίζεται στην ιστορία και την πορεία του Spotify έρχεται το 2022. Σύμφωνα με το Netflix πάντως, θα βασίζεται σε «φανταστικά» γεγονότα (για να αποφύγει περιστατικά όπως αυτά με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων του The Crown) και θα προσπαθήσει να δείξει το πως το Spotify έγινε αυτή τη στιγμή ένας από τους βασικούς πυλώνες της μουσικής βιομηχανίας. Ο Edvin Endre (Vikings) θα παίξει τον CEO και συνιδρυτή της εταιρείας, Daniel Ek, και ο Ulf Stenberg (Beartown) θα παίξει τον πρώην γενικό διευθυντή της Universal Music Σουηδίας και υποστηρικτή της πλατφόρμας, Per Sundin. Στην παραγωγή θα συμμετέχουν ακόμη οι Gizem Erdogan (Love & Anarchy) ως Petra Hansson, Joel Lutzow (Gasmamman) ως Andreas Ehn και Christian Hillborg (The Last Kingdom) ως Martin Lorentzon. To Netflix σημειώνει πως η ιστορία είναι βασισμένη στο βιβλίο “Spotify Untold” των Sven Carlsson και Jonas Leijonhufvud και θα καλύψει και την μεγάλη κόντρα της πλατφόρμας με την Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*