Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα αύξηση τιμών στη συνδρομή του Netflix στις ΗΠΑ

*
Το Netflix αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι θα ανεβάσει τις τιμές του στην αγορά της Αμερικής και πλέον η ώρα αυτή έφτασε. Οι νέοι συνδρομητές πληρώνουν ήδη περισσότερο, ενώ η ώρα της μετάβασης στα νέα δεδομένα ήρθε και για τους παλαιότερους. Το βασικό πλάνο της πλατφόρμας θα ανέβει από τα 8 στα 9 δολάρια (προσφέροντας HD streaming σε δύο συσκευές ταυτόχρονα), ενώ το premium πλάνο που προσφέρει UHD streaming σε έως και τέσσερις συσκευές ανεβάζει τη συνδρομή του από τα 14 στα 16 δολάρια το μήνα. Το Netflix σημειώνει πως η αύξηση αυτή θα το βοηθήσει να επενδύσει περισσότερο σε δικές του παραγωγές (Netflix Originals), όπως τα Stranger Things, Our Planet, Black Mirror και The Irishman. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2018 ξόδεψε περί τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια για περιεχόμενο, με το ποσό να αναμένεται να φτάσει στα 15 (δισεκατομμύρια δολάρια) μέσα στη φετινή χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*