Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται τηλεοπτική σειρά Penguin στο HBO Max

*
Σύμφωνα με το Variety ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά Penguin για την υπηρεσία streaming HBO Max. Η σειρά θα είναι για spinoff του επερχόμενου Batman και ο Penguin είναι ένας απο τους πιο δημοφιλείς αντιπάλους του γνωστού σούπερ ήρωα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επιπλέον πως έχει προσεγγιστεί ο Colin Farrell για τον κεντρικό ρόλο, χωρίς να έχει υπογράψει κάτι ακόμη. Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα αφορά την ανερχόμενη πορεία του Penguin στον υπόκοσμο της Gotham. Η ιστοσελίδα Deadline προσθέτει πως θα έχει ύφος εμπνευσμένο απο το Scarface. Το project βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της παραγωγής του.
Ο σκηνοθέτης Matt Reeves, ο οποίος σκηνοθετεί και την επερχόμενη ταινία “The Batman” με τον Robert Pattinson, καθώς και ο παραγωγός Dylan Clark θα είναι παραγωγοί του τηλεοπτικού show. H παραγωγή θα είναι της Warner Bros. Television. Το σενάριο θα αναλάβει η Lauren LeFranc, η οποία έχει συμμετάσχει και στο Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Το Batman έχει ήδη ένα spinoff σε παραγωγή. Πρόκειται για prequel το οποίο εστιάζει στη διαφθορά του αστυνομικού τμήματος της Gotham. To show έχει αναλάβει ο Joe Barton.

Απο τις λίγες πληροφορίες που έχουμε, δεν μπορούμε να συμπεράνουμε αν και το Penguin θα είναι prequel. Όσον αφορά τη συμμετοχή του Colin Farrell στο The Batman, ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν έχει πολλές σκηνές στην ταινία. Φωτογραφίες απο το set τον δείχνουν να στέκεται δίπλα στον John Turturro, οπότε είναι εμφανές πως δεν έχει γίνει ακόμη διάσημος στον υπόκοσμο της Gotham.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*