Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το 2022 στο Disney+ το Hocus Pocus 2 με το αρχικό cast

*
Η Disney ανακοίνωσε πως το Hocus Pocus 2, το sequel της ταινίας του 1992 με πρωταγωνιστές τις Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy, θα κυκλοφορήσει στο Disney+ το 2022. Το πιο αξιοσημείωτο της ταινίας είναι ότι και οι τρείς θα ενσαρκώσουν ξανά τον ρόλο τους ως αδερφές Sanderson.

H παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο με την σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Anne Fletcher. Παραγωγός της θα είναι ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Adam Shankman. Αν και οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τις αδερφές Sanders θα κάνουν την επιστροφή τους, η Disney δεν επιβεβαίωσε κάποιον άλλο χαρακτήρα.

Όσον αφορά την υπόθεση, τρεις γυναίκες επαναφέρουν τις αδερφές Sanderson στο μοντέρνο Salem και πρέπει να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν τις μάγισσες από το να καταστρέψουν το κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*