Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το pop up κανάλι COSMOTE CINEMA Marvel Studios HD

*
Η COSMOTE TV συνεχίζει να προσφέρει θεματικά pop up κανάλια στους συνδρομητές της και σειρά έχει το COSMOTE CINEMA Marvel Studios HD. Πρόκειται για ένα θεματικό κανάλι που έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας με την Disney και θα εμφανιστεί σε όλους τους δέκτες από την 1η έως και τις 17 Νοεμβρίου. Σε αυτό θα προβληθούν 15 ταινίες από το cinematic universe της Marvel (Avengers, Iron Man, Captain America), ενώ θα υπάρχουν και εκπομπές με συνεντεύξεις, ντοκιμαντέρ και γενικότερα πλούσιο περιεχόμενο σχετικό με το θέμα.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, και το COSMOTE CINEMA Marvel Studios HD θα είναι διαθέσιμο για προβολή από τον αποκωδικοποιητή, αλλά και το COSMOTE TV Go App σε υπολογιστές, tablet και κινητά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*