Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το thriller ‘Clickbait’ στο Netflix και εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά των social networks

*
Μετά την επιτυχία του Black Mirror, το Netflix συνεχίζει να επενδύει στο κομμάτι της ψηφιακής και των social networks με το επερχόμενο thriller ‘Clickbait’. Στη νέα ξένη σειρά θα εξερευνάται η σκοτεινή πλευρά των κοινωνικών δικτύων και την τεράστια απόσταση ανάμεσα στην πραγματική και την ηλεκτρονική προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το casting ή την ημερομηνία προβολής, ωστόσο ξέρουμε ότι υπεύθυνος για το project είναι ο βετεράνος Αυστραλιανός Tony Ayres.

Τη βοήθειά του θα προσφέρει ακόμη ο Christian White, καθώς και ο παραγωγός David Heyman. O Ayres δήλωσε ιδιαίτερα παθιασμένος και ενθουσιασμένος με το project, ωστόσο μένει να δούμε πως θα τα πάει, αφού το θέμα που θα καταπιαστεί δεν το βλέπουμε πρώτη φορά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*