Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται animated series για τα Splinter Cell, Far Cry και Blood Dragon στο Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές anime βασισμένες σε δημοφιλή παιχνίδια της Ubisoft: Splinter Cell, Far Cry και Far Cry 3: Blood Dragon.

Το animated adaptation του Splinter Cell φημολογούταν από τον προηγούμενο Ιούλιο. Η σειρά θα ακολουθήσει τις περιπέτειες του δημοφιλή πρωταγωνιστή Sam Fisher αμέσως μετά την επιστράτευσή του στο Echelon Division της NSA. Σεναριογράφος της σειράς θα είναι ο Derek Kolstad, που έχει εργαστεί και στις ταινίες John Wick.


Από την άλλη, ελάχιστες πληροφορίες έχουμε για τη σειρά Far Cry. Το κενό ωστόσο έρχεται να καλύψει το Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση εξελίσσεται σε μια παράλληλη έκδοση της Γης, όπου οι αυτοματισμοί έγιναν γνωστοί στην δεκαετία του '50, δημιουργώντας ανισορροπία στις κοινωνικές τάξεις και ανεβάζοντας την ανεργεία. Το 1992, μια μεγάλη εταιρία με όνομα Eden υπόσχεται σε όλους τους κατοίκους Universal Basic Income, κάτι που οδηγεί σε social controls μέσω της οικονομίας. Ο πρωταγωνιστής Dolph Laserhack είναι ένας cybernetically enhanced super soldier που ξεφεύγει από το στρατό της Eden και αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια τελευταία ληστεία πριν φύγει μακριά με το αγόρι του Alex.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας αυτών των shows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*