Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται αλλαγές στη σειρά ταινιών Shrek

*
Η τέταρτη ταινία Shrek προβλήθηκε το 2010 και η επόμενη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2019. Από το 2010 έως σήμερα, οι αλλαγές σχετικά με το franchise είναι σημαντικές και η βασικότερη απ' όλες είναι ότι η παραγωγή έχει πλέον περάσει από τη DreamWorks στη Universal. Επιπλέον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Michael McCullers προανήγγειλε νέα πράγματα, λέγοντας ότι υπάρχει ήδη υλικό από τέσσερεις ταινίες, οι χαρακτήρες είναι ήδη αναγνωρίσιμοι και αγαπητοί και οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν να δώσουν νέα πνοή στη σειρά, ανατρέποντας πολλά από τα πράγματα που γνωρίζουμε ως σήμερα. Η αγορά των δικαιωμάτων της σειράς Shrek κόστισε στη universal περίπου $4 δισεκατομμύρια, οπότε η εταιρεία αναζητεί τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να εισπράξει τα χρήματα της επένδυσής της. Τέλος, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Mike Myers, Cameron Diaz και Eddie Murphy θα διατηρήσουν τους ρόλους τους στη νέα ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*