Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσπασε τα ταμεία το Avengers: Endgame

*
Μέσα στις τρεις πρώτες μέρες προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες, το Avengers: Endgame κατέγραψε εισπράξεις $644 εκ. παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών. Στη δεύτερη θέση πέρασε πλέον το Avengers: Infinity War, με $641 εκ. την αντίστοιχη περίοδο τον περασμένο Απρίλιο. Οι εισπράξεις εκτός Η.Π.Α. ήταν $487 εκ. που επίσης αποτελούν νέο ρεκόρ, αφήνωντας πίσω το The Fate of the Furious που λανσαρίστηκε το 2017. Ακόμα και στην Κίνα η ταινία έκανε θραύση, με τις εισπράξεις να φτάνουν τα $217 εκ. Το αντίστοιχο ποσό στη Β. Αμερική υπολογίζεται στα $156,7 εκ, υψηλότερο κατά $37 εκ. σε σχέση με τα έσοδα του Star Wars: The Force Awakens. Για να δούμε τι άλλα ρεκόρ εισπάξεων θα καταρρίψει η παραγωγή της Disney. Συνολικά, μέσα στην πρώτη εβδομάδα προβολής έφτασε το 1,2 δισ. δολάρια σε εισπράξεις, καταστρέφοντας στο δρόμο του οτιδήποτε κυκλοφόρησε ποτέ στον κινηματογράφο μέχρι σήμερα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*