Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το σενάριο και του Star Wars Episode VIII

Μπορεί η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens να μην έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, ωστόσο υπάρχει ήδη πολύ ενδιαφέρον για τις επόμενες ταινίες του κινηματογραφικού franchise. Γνωρίζουμε ήδη ότι η πρώτη stand-alone Star Wars ταινία, με τίτλο Rogue One, βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής και τα γυρίσματα του Star Wars Episode VIII θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος. Τώρα, ο J.J. Abrams επιβεβαίωσε ότι το σενάριο του Episode VIII έχει ολοκληρωθεί, ενώ ανέφερε ορισμένες λεπτομέρειες για τη διαδικασία ανάπτυξης του. Σημειώνεται ότι το σενάριο και τησκηνοθεσία του Star Wars Episode VIII υπογράφει ο Rian Johnson (Looper). Σε μια μακροσκελή συνέντευξή του στο Wired (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ), ο Abrams σημείωσε -μεταξύ άλλων- ότι ως executive producer του Episode VIII θέλει «αυτή η ταινία (Episode VIII) να είναι πραγματικά καλή και κατανοητή για όλους τους θεατές» και πως το The Force Awakens απευθύνεται σε παλιούς και νέους fans του σύμπαντος του Star Wars.



Επίσης, πρόσθεσε ότι «θέλουμε να διηγηθούμε μια αυτοτελή ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, αλλά ταυτόχρονα, όπως και με το A New Hope, συνεπάγεται μια ιστορία με γεγονότα που έχουν προηγηθεί ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια στο μέλλον». Η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου στις περισσότερες χώρες και στις 24 του μήνα στις ελληνικές αίθουσες. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το όγδοο κεφάλαιο της σειράς Star Wars αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2017, δηλαδή 40 χρόνια και μία ημέρα μετά την πρώτη ταινία (Star Wars: A New Hope), η οποία έκανε ντεμπούτο το 1977. Τέλος, η πρεμιέρα του Star Wars Rogue One έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tsipouras
    • Να διορθωθεί το σημείο που λέει ότι ή ταινία θα προβληθεί στις 17. Δυστυχώς θα πάει μια βδομάδα πισω,δηλαδή θα προβληθεί 24. Το γιατί βρείτε το. Μόνο εμείς ρε γμτ!

    • Scott_Pilgrim
    • Από ότι άκουσα θα πάει 24 επειδή θα έβγαινε ίδια μέρα με την νέα ταινία του milf destroyer Παπακαλιάτη. Όχι, δεν σας κάνω πλάκα.

    • Altair
    • Ισχύει όντως αυτό ή είναι ράδιο αρβύλα;ΑΝ όντως ισχύει τι μοχλούς πίεσης μπορούμε να ασκήσουμε μπας και το δούμε στη σωστή ημερομηνία;

*