Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή η Μάριον Ράμσει, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής»

*
Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή η Μάριον Ράμσει, γνωστή και ως Λάβερν Χουκς στις ταινίες «Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Ο μάνατζέρ της ανακοίνωσε πως πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της στο Los Angeles, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν γνωστό ότι νοσούσε, αλλά ουδείς γνώριζε το παραμικρό για την ασθένειά της. Η ηρωίδα της στη θρυλική σειρά ταινιών έγινε γνωστή από την τσιριχτή φωνή, ενώ στην καριέρα της έκανε και αρκετές στάσεις σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουει. Μπορείτε να δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές της, μέσα από τα παρακάτω videos.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Cristiano87
    • Από τις αγαπημένες σειρές της παιδικής μας ηλικίας! Πολύ κρίμα! Φοβερή στο ρόλο της όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί!

*