Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος James Michael Tyler, o Gunther από τα «Φιλαράκια»

*
Ο Αμερικανός ηθοποιός James Michael Tyler, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό για το ρόλο του Gunther στα «Φιλαράκια», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών την Κυριακή. Ο manager του έκανε μια λιτή δήλωση, όπου και αναφέρει ότι «ο Tyler έφυγε γαλήνια στο σπίτι του στο Los Angeles το πρωί της Κυριακής». Ο James Michael Tyler διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο το 2018, με την μετάσταση να «χτυπάει» και τα κόκκαλά του. Ο ίδιος μοιράστηκε την ιστορία του δημόσια για να δώσει θάρρος σε όσους δίνουν τον ίδιο αγώνα και ήθελε να περάσει το μήνυμα να εξετάζονται οι άνθρωποι συνεχώς μετά τα 40 τους.

Ο χαρακτήρας του Gunther στη σειρά ήταν manager και σερβιτόρος στο Central Perk καφέ που έκαναν τις συναντήσεις τους οι 6 χαρακτήρες και στη σειρά ήταν ερωτευμένος με την Rachel, τον χαρακτήρα της Jennifer Aniston.  Στο πρόσφατο επεισόδιο Friends Reunion εμφανίστηκε μέσω Zoom για λίγα λεπτά, ενώ στη σειρά έπαιξε σε πάνω από 150 επεισόδια. Η Jennifer Aniston τον αποχαιρέτησε με ένα «ζεστό» μήνυμα στο Instagram τονίζοντας το πόσο γέλασαν εξαιτίας του όλοι στα γυρίσματα και το πόσο θα της λείψει, αλλά και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα απόσπασμα, όπου ο Gunther παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της στη σειρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*