Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης των Goonies και Superman, Richard Donner

*
Ο Richard Doner, σκηνοθέτης μεγάλων blockbusters των 80s όπως τα Goonies και ο Superman του 1978, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 91 ετών. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από τη γυναίκα και συνεργάτιδά του Lauren Shuler. Ο Kevin Feige, πρόεδρος των Marvel Studios, αποκάλεσε τους Donners μέντορες και σημαντικούς υποστηρικτές του MCU.



Ο Steven Spielberg τόνισε πως ο Richard Donner ήταν το μεγαλύτερο Goonie από όλα, αλλά και σημείωσε πως ήταν ένα μεγάλο παιδί με μεγάλη καρδιά.



Ο Richard Donald Schwarzenberg, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1930 στο Bronx της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε τη σκηνοθετική του καριέρα στην τηλεόραση με το The Twilight Zone και το The Banana Splits. Άφησε δείγματα γραφής στην ταινία τρόμου The Omen του 1976, ενώ το 1978 ασχολήθηκε με το Superman.



Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη χιουμοριστική σειρά ταινιών Lethal Weapon με τους Danny Glover και Mel Gibson, καθώς και με την ταινία Scrooged του 1988. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*