Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα εκτός ελέγχου στο trailer της ανθολογίας The Boys Presents: Diabolical

Το Amazon Prime Video δημοσίευσε το επίσημο trailer του The Boys Presents: Diabolical. Πρόκειται για μία animated ανθολογία που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια. Το σκηνικό τοποθετείται στον κόσμο της δημοφιλούς σειράς The Boys και το show θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου 2022.

Κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 12 έως 14 λεπτά, έχει το δικό του animation style και θα αποκαλύψει νέες ιστορίες από το σύμπαν του The Boys, οι οποίες αποκτούν ζωή χάρη σε μερικά από τα πιο δημιουργικά μυαλά της σύγχρονης βιομηχανίας διασκέδασης, όπως οι Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer and Ilana Glazer, Evan Goldberg and Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland and Ben Bayouth, Andy Samberg και Aisha Tyler.


Η συνέχεια στον player που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*