Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όσκαρ 2021: Πρώτο trailer για την επιστροφή του West Side Story, με υπογραφή Steven Spielberg

*
Στο πλαίσιο των Όσκαρ 2021, παρουσιάστηκε το πρώτο trailer της νέας εκδοχής του Steven Spielberg για την ταινία West Side Story. Το θρυλικό μιούζικαλ του 1961 επιστρέφει, κρατώντας αρκετά από τα στοιχεία του πρωτότυπου. Στο υλικό που παρουσιάστηκε γίνονται γνωστές πληροφορίες για την ιστορία της παραγωγής, όπου και έχουμε ένα τυπικό concept Ρωμαίου και Ιουλιέτας με δύο αντίπαλες συμμορίες της Νέας Υόρκης. Ακόμη, βλέπουμε δύο από τα πιο γνωστά μουσικά κομμάτια της ταινίας, τα “Dance at the Gym” και “Tonight”. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (Baby Driver ), Rachel Zegler, Ariana DeBose (Hamilton), Mike Faist (Dear Evan Hansen) και Brian d’Arcy James (Spotlight, Shrek The Musical). Η Rita Morena, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Anita στην αρχική ταινία, θα επιστρέψει σε δευτερεύοντα ρόλο και στη νέα εκδοχή της. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*