Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι νωρίτερα από το 2019 το φινάλε του Game of Thrones

*
Οι φήμες σχετικά με την προβολή της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς Game of Thrones επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση του HBO, η νέα σεζόν δεν θα προβληθεί πριν το 2019, κίνηση που χαρακτηρίζεται ως στρατηγικής σημασίας, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να εργαστεί πάνω σε προτεινόμενα spinoffs. Η όγδοη σεζόν θα αποτελείται από 6 επεισόδια τα οποία λογικά θα είναι μεγάλης διάρκειας, αν λάβει κανείς υπόψη ότι εκείνα της έβδομης σεζόν είχαν διάρκεια από 59 έως και 80 λεπτά. Τη συγγραφή του σεναρίου έχουν αναλάβει οι David Benioff, Dan Weiss, Bryan Cogman και Dave Hill. Μάλιστα οι δύο πρώτοι θα σκηνοθετήσουν κάποια από τα επεισόδια και το ίδιο αναμένεται να πράξει ο Miguel Sapochnick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*