Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αβέβαιο το μέλλον της σειράς Sherlock σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή Benedict Cumberbatch

*
Σύμφωνα με τον ηθοποιό Benedict Cumberbatch, παρόλο που δεν έχει αποκλειστεί η συνέχιση της σειράς Sherlock, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να οργανωθεί όταν οι εμπλεκόμενοι είναι απασχολημένοι σε άλλα projects.

O Cumberbatch έχει το ρόλο του Sherlock Holmes στη δημοφιλή σειρά του BBC. Δημιουργοί της είναι οι Steven Moffat και Mark Gatiss, που μεταφέρουν τις περιπέτειες του εμβληματικού detective στο Λονδίνο του σήμερα. Στον ρόλο του φίλου και συνεργάτη του, John Watson, ο Martin Freeman. Οι δυό τους έχουν βραβευτεί με Emmys για τις ερμηνείες τους.


Μετά λοιπόν από τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα το 2017, το μέλλον της σειράς παραμένει αβέβαιο, παρόλο που στο τέλος του φάνηκε πως ίσως υπάρχει περιθώριο για συνέχιση της ιστορίας.

Ο ίδιος ο Cumberbatch δηλώνει, "Είμαι ο χειρότερος άνθρωπος που μπορείτε να ρωτήσετε, για το λόγο ότι ποτέ δεν λέω ποτέ. Όμως δεν γνωρίζω. Επιπλέον είμαι ο χειρότερος άνθρωπος που μπορείτε να ρωτήσετε, επειδή το πρόγραμμά μου είναι πλήρες, όπως συμβαίνει με τον Martin αλλά και άλλους βασικούς συντελεστές. Οπότε, ποιός ξέρει; Ίσως μια μέρα, αν το σενάριο είναι εντάξει. Λέω για το σενάριο μιας και μπορεί να είναι μία ταινία και όχι σειρά. Ποιός ξέρει; Πάντως, δεν είναι για τώρα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*