Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η πρεμιέρα της ταινίας The Banker στο Apple TV+ (trailer)

Η Apple ακύρωσε την πρεμιέρα της ταινίας The Banker- της νέας ταινίας για την πλατφόρμα streaming της, το Apple TV+, η οποία επρόκειτο να προβληθεί στο φεστιβάλ του American Film Institute στο Los Angeles. Ο λόγος είναι ότι προέκυψαν ανησυχίες για τη θεματολογία της παραγωγής, κάτι που αναγκάζει την εταιρεία, αλλά και τους δημιουργούς της ταινίας, να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους πρωτού προχωρήσουν στην κυκλοφορία της. Η υπόθεση της ταινίας αφορά στην ιστορία δύο μαύρων ανθρώπων το 1960, οι οποίοι χτίζουν μια τραπεζική και real estate αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας έναν λευκό άντρα ως εκπρόσωπο της επιχείρησης. Στο The Banker εμφανίζονται οι Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Nia Long και Nicholas Hoult.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*