Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε ξανά η σειρά Designated Survivor

*
Μπορεί να γλίτωσε το κόψιμο από το ABC, όμως αυτή τη φορά το Netflix ακύρωσε τη σειρά Designated Survivor όπου πρωταγωνιστεί ο Kiefer Sutherland και έτσι δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν.

"Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε να προσφέρουμε στο κοινό την τρίτη σεζόν του Designated Survivor και για τα επόμενα χρόνια όλες οι σεζόν της σειράς θα είναι διαθέσιμες για το κοινό του Netflix. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Kiefer Sutherland, ο οποίος ερμήνευσε με το απαραίτητο πάθος το ρόλο του προέδρου Kirkman", δήλωσε εκπρόσωπος του συνδρομητικού δικτύου.


Η τρίτος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων είναι διαθέσιμος από 7 Ιουνίου 2019 και στο επίκεντρο βρίσκεται η καμπάνια επανεκλογής του προέδρου Kirkman. Συμπρωταγωνιστούν οι Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn και Maggie Q.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*