Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το One Day at a Time του Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως, δυστυχώς, δεν θα συνεχιστεί το One Day at a Time, η κωμωδία που ακολουθούσε τις καθημερινές προσπάθειες της Penelope να μεγαλώσει τα παιδιά της σε έναν κόσμο που αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα. Η σειρά απέκτησε ένα φανατικό κοινό, λόγω της σπάνιας εκπροσώπησης μειονοτήτων, αλλά και επειδή ασχολήθηκε με αμφιλεγόμενα θέματα, όπως η ομοφυλοφιλία και τα ναρκωτικά, σε ένα sitcom περίβλημα. Μετά από τρεις seasons όμως, η υπηρεσία ανακοίνωσε πως δεν κατάφερε να βρει τρόπο να ξεκινήσει η παραγωγή νέων επεισοδίων, μιας και απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος που παρακολουθούσε την σειρά δεν αρκούσε ώστε να δοθεί το πράσινο φως για νέα season. Η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία κι έτσι, οι δημιουργοί της σειράς, Mike Royce και Gloria Calderon Kellet, ανακοίνωσαν πως ψάχνουν ήδη νέα στέγη για το One Day at a Time.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*