Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το prequel του Game of Thrones

*
Τρεις μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η παραγωγή του pilot episode του prequel του Game of Thrones, το HBO αποφάσισε να μη συνεχίσει το project. Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του Deadline και κάπως έτσι θα δοθεί τέλος στο υψηλού budget spinoff, όπου υποτίθεται οτι τα ηνία θα είχε η Naomi Watts.

Η σκηνοθεσία του pilot είχε ανατεθεί στον S.J. Clarkson (The Defenders, Jessica Jones, Untitled Star Trek Sequel) που είχε να διευθύνει ένα cast που περιλάμβανε μεταξύ άλλων τους Naomi Watts, Josh Whitehouse, and Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan και Dixie Egerickx.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*