Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα ένα trailer για το Marvel’s Daredevil

Ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα του “Marvel’s Daredevil”, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την παραγωγή της εν λόγω σειράς έχουν αναλάβει οι Marvel Television και ABC Studios, με τους Steven S. DeKnight (“Spartacus”), Jeph Loeb (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”) και Drew Goddard (The Cabin in the Woods) να εκτελούν χρέη executive producers. Επιπλέον, και τα 13 επεισόδια θα διατεθούν στο Netflix στις 10 Απριλίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον Charlie Cox (Matt Murdock) θα πλαισιώνουν οι Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely aka The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, Wilson Fisk’s right hand man), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) και Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk).



Το “Marvel’s Daredevil” διηγείται την ιστορία του Matt Murdock, ο οποίος έχασε το φως του όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία, ωστόσο όλες οι άλλες αισθήσεις του έχουν πλέον αυξηθεί δραματικά. Έτσι λοιπόν, την ημέρα μάχεται ενάντια στην αδικία ως δικηγόρος, ενώ, όταν πέφτει το σκοτάδι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, την εμφάνιση του κάνει ο... Daredevil! Αν είστε ήδη ενθουσιασμένοι, δείτε το παρακάτω βίντεο για να ενθουσιαστείτε ακόμα περισσότερο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jim P
    • Το πρόβλημα με αυτή τη σειρά είναι ότι προβάλλεται στο Netflix...

      Όπερ σημαίνει όλη η σεζόν διαθέσιμη την πρώτη μέρα, συνεπώς καπάκι μετά το House of Cards πάλι Sleep Deprivation, Τα "ζόμπι" είναι πολύ πιο κοντά στη πραγματικότητα όπως το πάνε!!

    • Uzername
    • Μονο που δεν παιζει ο Αφλεκ ειναι καλο σημαδι, 100% will see λογω ερωτα με την Deborah Ann Woll.
      Ελπιζω μονο να μην δουμε τιποτα εφε με αιματα και εδω περα :P

*