Το Disney+ είναι και επίσημα γεγονός στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη και η Disney ανακοίνωσε λίγο πριν ανοίξει η αυλαία πως θα προσφέρει ακόμη περισσότερες ταινίες της Marvel. Συγκεκριμένα, το Avengers: Endgame θα είναι άμεσα διαθέσιμο (παρά τις αρχικές ανακοινώσεις πως θα προστεθεί αργότερα), ενώ η εταιρεία θα ενσωματώσει 16 από τις 23 ταινίες του MCU από την πρώτη μέρα. Έτσι, αν μένετε σε κάποια από τις αγορές που απολαμβάνει από σήμερα το Disney+, θα μπορείτε να δείτε τα Captain America: The First Avenger, Iron Man 2, Thor, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Doctor Strange, και Guardians of the Galaxy Vol. 2, τα οποία προστέθηκαν στα Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Iron Man, Iron Man 3, Thor: The Dark World, Guardians of the Galaxy και Captain Marvel, που ήδη γνωρίζαμε.
Αυτά που λείπουν είναι τα Black Panther, Thor: Ragnarok, Avengers Infinity War και Ant-Man and the Wasp, τα οποία ακόμη βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του Netflix.

Tsamba_Gamer: Forza Horizon 6, Red Dead Redemption 2 και άλλα δωρεάν games
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity