Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση ημερομηνίας της πρεμιέρας του Godzilla Anime

*
Μετά από μία πολύμηνη κυοφορία του hype γύρω από το Godzilla anime, το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας. Η επερχόμενη πρωτότυπη anime ταινία θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου, σε περισσότερες από 190 χώρες και θα είναι το πρώτο μέρος μίας τριλογίας. Το Godzilla anime θα μεταφέρει το franchise σε μία αχαρτογράφητη περιοχή ενός δυστοπικού κόσμου στο μακρύ μέλλον, στο οποίο ο Godzilla είναι ο ξεκάθαρος κυρίαρχος για τα περασμένα 20,000 χρόνια και η ανθρωπότητα, διασκορπισμένη στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, προσπαθεί να ανασυνταχθεί για την τελική αναμέτρηση. Η Polygon Pictures έχει αναλάβει το animation και ο Kobun Shizuno σε σύμπραξη με τον Hiroyuki Shshita θα εκτελέσουν χρέη σκηνοθέτη. O Gen Urobuchi γράφει το σενάριο και τις φωνές τους θα δανείσουν οι Yuuki Kaji, Takahiro Sakurai, Mamoru Miyano, Junichi Suwabe, Kana Hanazawa και Tomokazu Sugita. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*