Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν ημερομηνία λειτουργίας και τιμή συνδρομής για το HBO Max

*
Το HBO Max είναι η επόμενη streaming πλατφόρμα που ξεκινάει τη λειτουργία της και πλέον μάθαμε επίσημα ημερομηνία και τιμή μηνιαίας συνδρομής. Όπως σημείωσε η AT&T σε σχετική εκδήλωση, το HBO Max θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Μάιο του 2020 με ένα αντίτιμο στα 14.99 δολάρια το μήνα, ενώ το 2021 θα υπάρξει και μια δεύτερη επιλογή μηνιαίας συνδρομής, με χαμηλότερο αντίτιμο και προβολή διαφημίσεων. Οι συνδρομητές των HBO, HBO Now και AT&T μπορούν να αποκτήσουν το HBO Max δωρεάν, ενώ η AT&T θα δημιουργήσει και αρκετά σχετικά πακέτα παροχών που θα περιλαμβάνουν και συνδρομή στην υπηρεσία.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο, θα υπάρχει υλικό για παιδιά, ενώ σειρές όπως τα Friends και The Big Bang Theory θα προβάλλονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του HBO Max. Πέραν αυτών, οι συνδρομητές θα βρουν νέα επεισόδια για το Sesame Street, τη βιβλιοθήκη ταινιών του Studio Ghibli, καθώς και reboots σειρών όπως το Gossip Girl. Οι πρώτες εκτιμήσεις της εταιρείας μιλούν για 50 εκατομμύρια Αμερικανούς συνδρομητές στην πλατφόρμα  μέχρι το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Γελάω απλά .. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξανά ανεβάσουν την πειρατεία

      • mysterious
      • 15 ευρω τον μηνα χαχα.Για να δεις περιεχομενο απο 3-4 υπηρεσιες χρειαζεσαι ενα 50αρι το λιγοτερο τον μηνα.Και πειρατεια να μην υπηρχε χιλιες φορες να μη δω τιποτα παρα να τα σκαω σε ποσες υπηρεσιες για να βλεπω μια σειρα απο την καθεμια που μ'ενδιαφερει.

*