Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε δεύτερη σεζόν για το DOTA: Dragon’s Blood

*
Η Valve ανακοίνωσε ότι το Dota: Dragon’s Blood θα έχει και δεύτερη σεζόν. Η πρώτη σεζόν του show έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου και είναι διαθέσιμη τώρα στο Netflix. Η Valve δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνέχεια της σειράς, ούτε και αποκάλυψε κάποιο σχετικό teaser εκτός από μια εικόνα στο Twitter.

Στην πρώτη σεζόν του Dragon’s Blood βασικός χαρακτήρας είναι ο Davion, γνωστός και ως Dragon Knight στους fans του Dota 2. Πρόκειται για την ιστορία της αιώνιας αντιπαλότητας των Radiant και Dire, συμπεριλαμβάνοντας εμφανίσεις αγαπημένων ηρώων του Dota 2 όπως Terrorblade και Invoker. Η ανάπτυξη του πρώτου κύκλου επεισοδίων έγινε από το Studio Mir (The Legend of Kora) σε συνεργασία με το Netflix. Πλέον περιμένουμε πληροφορίες σχετικά με το δεύτερο κύκλο του Dragon’s Blood.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*