Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα η ταινία Baby Shark

*
Το παιδικό τραγούδι Baby Shark είναι το πρώτο video με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube, καθώς τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια, και σίγουρα κάποια στιγμή θα το έχετε ακούσει. Η Paramount ανακοίνωσε επίσημα ότι η ομώνυμη ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία Baby Shark παρά μόνο ότι η παραγωγή της θα γίνει από τις Nickelodeon Animation και Pinkfong Company.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το Baby Shark δεν κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη, καθώς υπάρχει ταινία με τίτλο Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure, που κυκλοφόρησε στο Netflix των Ηνωμένων Πολιτειών και για μικρό χρονικό διάστημα στους κινηματογράφους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*