Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Prison Break: Resurrection

*
Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Prison Break: Resurrection πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα οι τυχεροί θα είναι οι κάτοικοι της Μ. Βρετανίας, με την εν λόγω προβολή να έρχεται έξι ημέρες κατόπιν της αντίστοιχης στην Αμερική. Στο spin-off της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, ο Wentworth Miller επιστρέφει ως Michael Scofield και αυτή τη φορά βρίσκεται στις φυλακές της Υεμένης. Τα γεγονότα διαδραματίζονται αρκετά χρόνια μετά από αυτά του τελευταίου κύκλου και σύμφωνα με τη Dana Walden που βρίσκεται στο τιμόνι του FOX TV, θα υπάρχει λογική εξήγηση σχετικά με το πως και γιατί ζει ο καθένας από τους πρωταγωνιστές, με τους Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar και Paul Adelstein να διατηρούν τους ρόλους τους. Επιπλέον, το παρών δίνει και ο δημιουργός της σειράς Paul T. Scheuring και τα εννέα επεισόδια της σειράς, αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στο τηλεοπτικό τοπίο. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*