Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της επιστροφής των Peaky Blinders με την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς

*
Μια τοιχογραφία στο Birmingham αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας του 6ου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων της σειράς Peaky Blinders. Η τοιχογραφία είναι δουλειά του καλλιτέχνη Akse και έγινε ύστερα από αίτημα του BBC για την αποκάλυψη της επιστροφής του διάσημου show. Έτσι μαθαίνουμε πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στο BBC iPlayer και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο κάθε Κυριακή. Λίγοι και τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν της σειράς στις 24 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του red carpet screening στο Cineworld του Broad Street στο Birmingham.

Αν και αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος της σειράς, αυτή δε θα είναι η τελευταία ευκαιρία μας να δούμε τους Peaky Blinders εν δράσει. Σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά πλάνα, η ιστορία της σειράς θα ολοκληρωθεί με μια ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*