Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η πρώτη stand-alone ταινία Black Widow

*
Μετά από αρκετούς μήνες φημολογίας, η Marvel επιβεβαίωσε την πρώτη stand-alone ταινία Black Widow, στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con. Η Scarlett Johansson θα αναλάβει δράση στη νέα ταινία που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου του 2020. Η ταινία είναι prequel, οπότε και τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα πριν από αυτά της πρώτης ταινίας Avengers. Η Johansson δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το νέο project και δήλωσε πως οι fans θα πρέπει να περιμένουν κάτι το εντυπωσιακό. Η ταινία βρίσκεται στη φάση των γυρισμάτων εδώ και περίπου ένα μήνα, ενώ επιβεβαιώθηκε και ο κακός, ο οποίος θα είναι ο Taskmaster.

Στην ταινία θα δούμε, πέραν της Johansson, τους Rachel Weisz (The Favourite) και David Harbour (Stranger Things) να κάνουν το ντεμπούτο τους στο MCU, καθώς και τους O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) και Florence Pugh (Midsommar). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Cate Shortland (Berlin Syndrome) ως η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης ταινίας Marvel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Cate Shortland

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Όσο μ**(&αρα και να είναι η Scarlett, δεν υπάρχει λόγος να βγει stand alone ταινία. Πιστεύω μετά την τελευταία "μεγάλη" ταινία θα συνεχίσουν να δίνουν στο κοινό, ανούσιες ταινίες με τους ήρωες που πήραν μέρος σε αυτή για να αρμέξουν όποια τελευταία σταγόνα μπορούν. Απο την στιγμή που ξεπεράστηκε το μεγάλο κακό, που μπορούν να οδηγηθούνε; Θα βγάλουν ακόμα ένα κύκλο ταινιών για να ξανακαταλήξουν σε μια τελευταία μεγάλη ταινία, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Galactus;

*