Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars Resistance

*
Disney Channel και Lucasfilm ανακοίνωσαν την έναρξη της παραγωγής του Star Wars Resistance, μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων που θα διαδραματίζεται σε ένα πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα πριν από αυτά του Star Wars: The Force Awakens. Κεντρικός ήρωας είναι ο Kazuda Xiono, ένας νεαρός πιλότος που στρατολογήθηκε από τη Resistance και του ανατέθηκε η αποστολή να κατασκοπεύει τη διαρκώς αυξανόμενη απειλή της First Order. Όπως έγινε γνωστό θα υπάρχουν τα αγαπημένα droid BB-8, μαζί με έμπειρους πιλότους και παρουσίες αγαπημένων του κοινού όπως οι Poe Dameron και Captain Phasma, στους οποίους θα δανείσουν τη φωνή τους οι Oscar Isaac και Gwendoline Christie αντίστοιχα.

Η σειρά αποτελεί πνευματικό τέκνο του βετεράνου της Lucasfilm Animation Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Justin Ridge (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) και Brandon Auman (Teenage Mutant Ninja Turtles). Επιπλέον, το cast των voice actors περιλαμβάνει τους Christopher Sean (Days of Our Lives), Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (DuckTales), Jim Rash (Community) και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time). Η λογική λέει ότι η σειρά θα προβληθεί από το Disney XD.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*