Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και εντυπωσιάζει το Game Of Thrones: The Complete Collection Blu-ray Box Set (trailer)

*
Το HBO ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Game of Thrones: The Complete Collection Blu-ray Box Set με αρκετό έξτρα περιεχόμενο. Οι 8 σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς θα έρθουν σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο κουτί με σχέδια του Robert Ball σε διάφορα επίπεδα. Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται ακόμη ένα ντοκιμαντέρ με έξτρα σκηνές από όλους τους χαρακτήρες, 15 ώρες έξτρα υλικού, ένα ντοκιμαντέρ για το making of της τελευταίας σεζόν, 30 λεπτά από τα γυρίσματα για τη μάχη του Winterfell, 10 Audio Commentaries, 5 σκηνές που δεν προβλήθηκαν ή που προβλήθηκαν με μικρότερη διάρκεια στην τηλεόραση και αρκετά ακόμη.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου μαζί με την 8η σεζόν του κύκλου που θα έρθει σε 4K Ultra HD και Blu-ray Steelbook εκδόσεις.


Δείτε ένα σχετικό trailer με την εντυπωσιακή συλλογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*