Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε η ταινία Doctor Strange 2

*
Η Marvel αποκάλυψε στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con το Doctor Strange 2, τη δεύτερη κινηματογραφική ταινία στο franchise. Η ταινία θα ακολουθήσει το Black Widow στο κινηματογραφικό Universe και θα προβληθεί ως Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 7 Μαΐου του 2021 και τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα μερικά χρόνια μετά τα Endgame και Spider-Man: Far From Home.

Περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο δεν έγιναν γνωστές και οι παραγωγοί αρκέστηκαν να υποσχεθούν αρκετές τρομακτικές σκηνές. Τόσο Benedict Cumberbatch, όσο και ο σεναριογράφος Scott Derrickson θα επιστρέψουν για την ταινία και περισσότερα αναμένεται να μάθουμε (και να δούμε) τους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*