Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε σειρά για την Ahsoka Tano του Star Wars

*
Η Ahsoka Tano του Star Wars αποκτά δική της σειρά σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney. Τα νέα ήρθαν κατά τη διάρκεια του 2020 Investor Day call και αφορούν στην ανάπτυξη μιας σειράς live-action που θα διατεθεί στο Disney Plus. Αυτήν τη στιγμή το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά εξελίσσονται αμέσως μετά το Star Wars: Rebels.

Executive producer του show θα είναι ο Dave Filoni, δημιουργός και executive producer της σειράς The Mandalorian, στη δεύτερη σεζόν της οποίας έκανε την εμφάνισή της η Ahsoka. Η σειρά της Ahsoka Tano θα συνδέεται με μια άλλη νέα σειρά του Star Wars franchise, το Rangers of the New Republic. Σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, οι δύο σειρές θα οδηγηθούν σε ένα σημαντικό crossover event. Η πρεμιέρα της αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*