Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ταινία ThunderCats από το σκηνοθέτη του Godzilla Vs. Kong

*
Ο Adam Wingard θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική ταινία Thundercats. Η Warner Bros. ανακοίνωσε το νέο project του σκηνοθέτη, ο οποίος εκτέλεσε παρόμοια χρέη για την παραγωγή Godzilla Vs. Kong που αναμένεται σύντομα στο HBO Max, που θα είναι συνδυασμός CGI και animation. Η ταινία βασίζεται φυσικά στη σειρά Thundercats του Rankin Bass, η οποία προβλήθηκε μεταξύ 1985 και 1989.

Μια πρώιμη έκδοση του σεναρίου γράφτηκε από τον David Coggeshall, όμως ο Wingard θα το δουλέψει εκ νέου με το φίλο του Simon Barrett, δηλώνοντας που δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον πλανήτη που να γνωρίζει το franchise περισσότερο από τον ίδιο. Περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες λεπτομέρειες για το καστ και για την έκβαση της παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*