Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το John Wick 5, θα γυριστεί αμέσως μετά το John Wick 4

*
Η Lionsgate ανακοίνωσε στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επενδυτών της πως θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του John Wick 5 αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων για το John Wick 4, στις αρχές του 2021. Ο CEO της εταιρείας, John Feltheimer, σημείωσε πως και οι δύο ταινίες είναι στο σημείο προετοιμασίας του σεναρίου και στόχος είναι να προβληθεί το John Wick 4 στο Memorial Day Weekend του 2022, δηλαδή από τις 28 έως και τις 30 Μαϊου εκείνης της χρονιάς. «Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και για τις δύο ταινίες, τη μία μετά την άλλη, από τις αρχές του 2021, όταν και ο Keanu Reeves θα είναι διαθέσιμος», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός ασχολείται αυτή τη στιγμή με τα γυρίσματα του The Matrix 4 στη Γερμανία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*