Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το cast για την ταινία Pinocchio του Guillermo del Toro

*
Όλα δείχνουν ότι η ταινία Pinocchio του Guillermo del Toro θα γίνει πραγματικότητα. Το Netflix ανακοίνωσε το cast του φιλμ που θα αναβιώσει την ιστορία του Carlo Collodi στη μεγάλη οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους Ewan McGregor (Birds of Prey) ως Cricket, David Bradley (Game of Thrones) ως Geppetto και Gregory Mann στο ρόλο της κούκλα που αποκτάει ζωή. Στο πλευρό τους οι Tilda Swinton (Michael Clayton), Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Finn Wolfhard (Stranger Things), Cate Blanchett, John Turturro (Barton Fink), Ron Perlman (Hellboy), Tim Blake Nelson (Watchmen) και Burn Gorman (The Dark Knight Rises).


Ο del Toro δηλώνει πως έπειτα από αρκετά χρόνια αναζήτησης, βρήκε τον ιδανικό συνεργάτη που δεν είναι άλλος από το Netflix.

Βασικό ρόλο στο project έχουν ο σεναριογράφος Patrick McHale (Over the Garden Wall) και ο animator Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox), που θα βοηθήσει και στον τομέα της σκηνοθεσίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*